Produkt je vyradený!

 
 
Produkt už nie je v našej ponuke.
Kontaktujte, prosím, manažéra produktu:

Henrich Sonnenschein-ID0
itsk@itsk.sk
 
 
 
 
 

 

Feelworld Livepro L1 LIVE PRO L1

 
 
 

Feelworld Livepro L1 LIVE PRO L1

 
 
 
 
 
Feelworld Livepro L1 LIVE PRO L1
 
 
 
 
  • Feelworld Livepro L1 LIVE PRO L1
  • Feelworld Livepro L1 LIVE PRO L1
  • Feelworld Livepro L1 LIVE PRO L1
  • Feelworld Livepro L1 LIVE PRO L1
  • Feelworld Livepro L1 LIVE PRO L1
  • Feelworld Livepro L1 LIVE PRO L1
  • Feelworld Livepro L1 LIVE PRO L1
  • Feelworld Livepro L1 LIVE PRO L1
 
 
 
 
 

 BLACK FRIDAY 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Výrobca

NONAME 

KódITK944815
Part No.LIVE PRO L1
Hodnotenie produktu
Hodnotené 4x
Záruka koncový zákazník: 24 Mesiacov
Záruka firma: 24 Mesiacov
Výrobca:

NONAME 


Kód: ITK944815
Part No.: LIVE PRO L1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MULTIFORMÁTOVÝ VIDEO MIXÉR LIVEPRO L1 Multiformátový video mixér so 4 vstupmi HDMI na produkciu z viacerých zariadení a živé vysielanie v reálnom čase. - 2" TFT displej na živý prehľad 4 vstupov - Automatický strih a manuálne prepínanie (T-páka) - USB ...
 
 
 
 
 
  •  

Feelworld Livepro L1 LIVE PRO L1

 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:

MULTIFORMÁTOVÝ VIDEO MIXÉR LIVEPRO L1

Multiformátový video mixér so 4 vstupmi HDMI na produkciu z viacerých zariadení a živé vysielanie v reálnom čase.

- 2" TFT displej na živý prehľad 4 vstupov
- Automatický strih a manuálne prepínanie (T-páka)
- USB zachytáva video v súlade s UVC na živé vysielanie
- Zvuk ponúka výber externého alebo zabudovaného zdroja
- Prepínanie medzi 6 obrazovkami PVW a PGM na výstup HDMI
- Podpora PIP
- 14 prechodových efektov na T-Bar
- Licencované funkcie vrátane DSK, ovládania PTZ atď.
- Ovládanie cez počítač alebo smartfón (cez APP)

Nízkonákladová živá produkcia s viacerými nástrojmi

LIVEPRO L1 so 4 vstupmi HDMI a jedným výstupom HDMI, všetky podporujú rozlíšenie 1080p. Na živé streamovanie je vybavený rozhraním USB 3.0. Okrem toho má port LAN na ovládanie a aktualizácie; pre zvuk má 2 rozhrania, jedno na vstup a druhé na výstup. To všetko pre jednoduchú profesionálnu tvorbu s viacerými fotoaparátmi. Môže streamovať z ktoréhokoľvek zo 4 vstupov HDMI na akúkoľvek platformu na živé vysielanie pomocou softvéru na živé vysielanie od tretej strany, ako je napríklad OBS. Stačí pripojiť LIVEPRO L1 a môžete prepínať medzi 4 vysokokvalitnými video vstupmi pre kamery pre oveľa vyššiu kvalitu obrazu. Alebo pripojte počítač s prezentáciami PowerPoint alebo hernú konzolu.

Vynikajúci a všestranný ovládací panel

Zariadenie LIVEPRO L1 má vynikajúci a kompaktný ovládací panel. 4 tlačidlami vyberte vstupný signál, zelené blikanie indikuje vybraný signál, potom prepnite páčku T, vybraný signál sa bude zobrazovať na obrazovke nepretržite, zelené tlačidlo sa po stlačení zmení na červené. Tlačidlo Menu slúži na nastavenie menu, tlačidlo SW na výber rôznych funkcií, ako je miešanie, škálovanie, nastavenie času prechodu a ďalšie funkcie. Ľavý otočný volič slúži na nastavenie hlasitosti, pravý otočný volič slúži aj na nastavenie funkcií. Kombinácia oboch sa môže použiť na ovládanie nastavenia uhla kamery PTZ. Na obrazovke TFT môžete zobraziť náhľad 4 signálov HDMI a jednoducho nastaviť menu.

Kompaktný a ľahký dizajn

LIVEPRO L1 je miniprepínač, ktorý je dostatočne malý na to, aby sa zmestil do kufríkov a fotografických tašiek. Videokamera LIVEPRO L1 je navrhnutá tak, aby sa dala integrovať do typických pracovných postupov videoprodukcie, a je vybavená otvorom so závitom pre štandardné držiaky videozariadení a praktickým držiakom na statív, aby neprekážala a neprekážala. Vďaka svojej nízkej hmotnosti je ideálnym príslušenstvom aj pre mobilné aplikácie.

Viacero platieb, jedno riešenie

Bežní ľudia potrebujú menší a jednoduchší produkt na prácu s aplikáciami na živé vysielanie. Model LIVEPRO L1 to dosahuje vďaka jednoduchému a kompaktnému dizajnu, funkcii prepínania pre bohaté špeciálne efekty a závitovému otvoru, pomocou ktorého ho možno pripevniť na statív. Vďaka tomu bude živé vysielanie a správa viacerých signálov jednoduchšia a ľahšia aj pre jednu osobu.

Rýchlejšia tvorba videa a živé vysielanie

Živá produkcia je najrýchlejší spôsob, ako dokončiť hotový program a navyše ho streamovať globálnemu publiku prostredníctvom YouTube. Výstup USB 3.0 z LIVEPRO L1 pripojí akýkoľvek počítač a vyzerá ako zabudovaná webová kamera, takže funguje všetok softvér na streamovanie pre platformy sociálnych médií! Vďaka 4 vstupom HDMI môžete nastaviť viacero uhlov, napríklad širokouhlé zábery spolu s jednotlivými detailmi každej osoby vo vysielaní. Alebo sa môžete pripojiť k počítaču na prezentácie PowerPoint, prehrávanie videa, webové stránky alebo herné konzoly. Všetko prepínanie prebieha v reálnom čase, takže môžete naživo streamovať na akejkoľvek platforme sociálnych médií, ako je YouTube, Facebook, Tik Tok, Douyu TV a mnoho ďalších!

Flexibilné spínanie s T-pákou

Páka LIVEPRO L1 T podporuje prepínanie medzi 14 prechodovými efektmi a signálmi. V režime páčky T bude po stlačení zeleného tlačidla blikať a posunutím páčky T na jednu stranu (doľava alebo doprava) sa prepne zdroj s vybraným prechodovým efektom. Po prepnutí sa zelená farba zmení na červenú. Je to veľmi praktická funkcia na prepínanie špeciálnych videoefektov pri snímaní malých vonkajších scén, športových podujatí, školských kurzov atď.

Poznámka: Ak páčka T nie je v koncovej polohe, nie je možné vybrať žiadny zdroj.

Vložiť alebo vyňať? Prečo nie oboje?

Zariadenie LIVEPRO L1 umožňuje nielen vložiť analógový zvuk do signálu HDMI na nahrávanie alebo živé vysielanie, ale môžete tiež extrahovať zvuk zo signálu HDMI a poslať ho do väčšieho profesionálneho mixéra. Zatiaľ čo mnohé konvertory podporujú len digitálny zvuk alebo ponúkajú vkladanie alebo extrakciu (ale nie oboje súčasne), LIVEPRO L1 umožňuje všetko. Pre zvukový výstup vyberte interný alebo externý zvuk HDMI. Ak vyberiete vstavaný zvuk, obrazový zvuk PGM bude z výstupu HDMI a obrazový zvuk PST bude z výstupu audio; ak vyberiete externý zvuk, výstupom bude externý zvuk.

6 obrázkov PVW, PIP

Keď je prepínač pripojený k externej rozširujúcej obrazovke, môžete v reálnom čase zobraziť 6 obrazoviek vrátane PGM, PST a 4-kanálových signálov HDMI so zobrazením stupnice zvuku. Okrem toho máte k dispozícii 9 usporiadaní PIP (obraz v obraze). Je to veľmi užitočná funkcia pri veľkoplošných výrobách s viacerými stanicami.

USB 3.0 Priamy prenos

Uľahčuje a urýchľuje živé vysielanie

Na zabezpečenie maximálnej kompatibility je zariadenie LIVEPRO L1 vybavené pripojením USB, ktoré funguje ako jednoduchá webová kamera. To znamená, že sa môžete pripojiť a hneď začať pracovať s ľubovoľným video softvérom. Softvér zavádza, že LIVEPRO L1 je bežná webová kamera, ale v skutočnosti je to prepínač živého vysielania! To zaručuje kompatibilitu s akýmkoľvek video softvérom v plnom rozlíšení 1080HD. Vyberte si akýkoľvek softvér, ktorý vám vyhovuje, napríklad. OBS pre živé vysielanie alebo konferenčný softvér (Tencent conference a Yealink) a môžete začať svoju obchodnú prezentáciu. LIVEPRO L1 spolupracuje s programami a platformami, ako sú OBS, akvizičný softvér (AMCap, ECap, Potplayer), konferenčný softvér (Tencent conference a Yealink), YouTube, Facebook, Zoom, Tik Tok a mnohé ďalšie!

Vhodné na použitie s viacerými scenármi

LIVEPRO L1 sa široko používa na športové podujatia, súťaže v elektronických športoch, obchodné prezentácie, osobné rozhovory, vzdelávanie a školenia atď.

Pridanie vzrušujúcich video efektov

Jednou z výhod zariadenia LIVEPRO L1 je jeho prínos k profesionálnej produkcii, ktorý umožňuje celý rad zabudovaných videoefektov. Stlačením tlačidla SW otvorte ponuku efektov prenosu, pomocou otočného ovládača vyberte požadovanú ikonu efektu a stlačením otočného ovládača potvrďte výber. "Cut" v ponuke znamená okamžité prerušenie pri prepnutí zdroja. Môžete si tiež vybrať typ efektu vrátane mixu, ktorý poskytuje plynulý prechod medzi zdrojmi, a ponoru, ktorý sa počas prenosu postupne rozpúšťa vo farbe. Menu MODE je možné nastaviť na 0,5s ~ 5,0s. Navyše si môžete vybrať režim PIP.

Počítačové ovládanie, diaľkové ovládanie

Keď je port LAN pripojený k počítaču, nie je potrebné inštalovať žiadny špeciálny softvér, softvér XPOS funguje aj na počítači a obsluha je rovnaká ako na prepínači. Pokiaľ ide o diaľkové ovládanie, môžete si predstaviť, že pomocou prepínača z režijnej miestnosti vytvoríte profesionálne vysielacie štúdio s oddelenou režijnou miestnosťou od miestnosti na vysielanie a rozhovory. Navyše umožňuje pridať naraz ľubovoľný počet panelov.

Obsah balenia:

Multiformátový video mixér Livepro 1
Adaptér 1.5A.


 

Obchodníci

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Obchod si vyhradzuje právo na zmenu ceny až po potvrdenie objednávky. Obrázok má len ilustračný charakter.
 

Zaradenie produktu

 
 
 
 
 
 
 
 

Diskusia (0)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
Porovnať - 0 ks
 
 

 

 

 

  Kód Názov produktu Vaša cena    
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Naposledy navštívené

 
 
 
 

 

 
    Kód Názov produktu Vaša cena  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
ASUS Rog Ally nova cena

 
 
 
 
 
 
 
 
Prihlásenie
Anonym
 
  Nová registrácia   Nové heslo
 
 
 
Košík:
0.00 €
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Popredná spoločnosť


Certifikovaný partner


Sieť dodávateľov


Široký sortiment


Rýchle doručenie


Osobný odber


Sieť predajní
 
Máme Pečať spoľahlivosti od Národného informačného strediska Slovenskej republiky
Máme Pečať spoľahlivosti od Národného informačného strediska Slovenskej republiky
Naša spoločnosť patrí medzi tie, ktoré boli hodnotené ako spoľahlivý parter verejných obstarávateľov. Pečať spoľahlivosti vyjadruje vysokú spokojnosť obstarávateľov. Pečať spoľahlivosti reprezentuje serióznosť a odbornosť v prístupe a jednaní k zákazníkom a realizácii služieb.
 

 

 

Technické riešenie ©2024 CyberSoft s.r.o.

 
 
 

K prevádzke nášho webu www.itsk.sk využívame takzvané cookies. Cookies sú súbory slúžiace na prispôsobenie obsahu webu, na meranie jeho funkčnosti a všeobecne na zaistenie vašej maximálnej spokojnosti. Používaním tohto webu súhlasíte so spôsobom, akým s cookies nakladáme.